-
Herbata według zawartych ziół
- Ginkgo biloba - Miłorząb dwuklapowy
- Herbata bambusowa
- Herbata jaśminowa
- Herbata lipowa
- Herbata malinowa
- Herbata z dziurawca
- Herbata z konopi
- Herbata z kopru włoskiego
- Herbata z melisą
- Herbata z miętą
- Herbata z owoców dzikiej róży
- Herbata z pokrzywy
- Herbata z przywrotnika pospolitego
- Herbata z rokitnikiem
- Herbata z rumiankiem
- Herbata z szałwii
- Herbaty imbirowe
- Herbaty Moringa
- Herbaty Tulsi
- Kolcowój chiński - Goji
- Niebieska herbata z Klitorii
Potrzebujesz porady?
Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Matcha
Matcha to fenomen o długiej historii. Drobny zielony proszek, który jest pełen korzyści zdrowotnych, jest obecnie używany nie tylko jako podstawowy surowiec do przygotowywania napojów. Jest również dodawany do deserów, lodów, koktajli lub napojów alkoholowych. Tradycyjna herbata może być spożywana… cały opis
Z czasopisma o herbacie
- Chaga: doskonałe narzędzie do walki z cholesterolem
- 4 kroki opisujące przygotowanie matcha w warunkach domowych
- Matcha – ponownie odkryty cud
- Mate dla kujonów, Assam dla lubiących zabawę, Sencha na głód
MATCHA JAPAN UGUISU BIO - zielona herbata
JAPAN ORIGINAL CEREMONIA PREMIUM MATCHA BIO - 30g
M3 - MATCHA, MORINGA, MACA BIO
JAPAN SENCHA JEIDO WITH MATCHA - zielona herbata
MATCHA CHINA - zielona herbata
ANANAS Z MATCHA - zielona herbata
JAPOŃSKA MATCHA KIKYOU BIO- zielona herbata
MIESZANKA ZIOŁOWA MORINGA Z MATCHĄ
MIOTEŁKA DO HERBATY MATCHA - CHASEN
BAMBUSOWA ŁYŻECZKA DO HERBATY MATCHA - CHASHAKU
BIO MATCHA SHIZUOKA JAPAN GREEN TEA - 30g
MATCHA JAPAN ORIGINAL PREMIUM BIO 30g
TRADYCYJNA JAPOŃSKA MISKA DO MATCHY BIAŁA - CHAWAN
TRADYCYJNA JAPOŃSKA MISKA DO MATCHY - CHAWAN
JAPAN GENMAICHA KOHKI Z MATCHA - zielona herbata
JAPAN ORIGINAL MATCHA BIO - 40 g
CHINA COOKING MATCHA - 40 g
TRADYCYJNA JAPOŃSKA MISKA DO MATCHY CZARNA - CHAWAN
Matcha
Matcha to fenomen o długiej historii. Drobny zielony proszek, który jest pełen korzyści zdrowotnych, jest obecnie używany nie tylko jako podstawowy surowiec do przygotowywania napojów. Jest również dodawany do deserów, lodów, koktajli lub napojów alkoholowych. Tradycyjna herbata może być spożywana w czystej wariancie, ale również aromatyzowana lub jako część specjalnych mieszanek herbacianych.
Tradycja popijania Matchy ma już ponad 800 lat. Trzepiąc herbatę w proszku bambusową trzepaczką (Chasen) w niskiej misce (Chawan), można uzyskać gęstą herbatę pełną smaku i zapierających dech w piersiach kolorów. Spróbuj Matchy ceremonialnej, smakowej, japońskiej, chińskiej lub koreańskiej. Każda jest inna, wszystkie są świetne!