

-
Herbata według zawartych ziół
- Ginkgo biloba - Miłorząb dwuklapowy
- Herbata bambusowa
- Herbata jaśminowa
- Herbata lipowa
- Herbata malinowa
- Herbata z dziurawca
- Herbata z konopi
- Herbata z kopru włoskiego
- Herbata z melisą
- Herbata z miętą
- Herbata z owoców dzikiej róży
- Herbata z pokrzywy
- Herbata z przywrotnika pospolitego
- Herbata z rokitnikiem
- Herbata z rumiankiem
- Herbata z szałwii
- Herbaty imbirowe
- Herbaty Moringa
- Herbaty Tulsi
- Kolcowój chiński - Goji
- Niebieska herbata z Klitorii
Potrzebujesz porady?

Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Cukier
Cukier do niektórych herbat pasuje, jak ulał. Użyty z wyczuciem, może napój udoskonalić i dodać dodatkowej energii. Specjalnego kandyzowanego cukru nie powinno zabraknąć przy żadnym spotkaniu przy herbacie. Nie tylko jako element dekoracyjny. W napoju rozpuszcza się powoli, więc można samemu wybrać… cały opis

Brązowy cukier karmelizowany

Biały cukier na patyku kandyzowany 1 szt

Brązowy cukier na patyku kandyzowany
Cukier
Cukier do niektórych herbat pasuje, jak ulał. Użyty z wyczuciem, może napój udoskonalić i dodać dodatkowej energii. Specjalnego kandyzowanego cukru nie powinno zabraknąć przy żadnym spotkaniu przy herbacie. Nie tylko jako element dekoracyjny. W napoju rozpuszcza się powoli, więc można samemu wybrać intensywność słodzenia.
Kandyzowany cukier wykonany jest ze stężonego roztworu cukru. Jeśli jest brązowy, to jest cukier z roztworu, który został skarmelizowany. Wcześniej używany był nie tylko do herbaty aromatycznej, kawy i napojów alkoholowych (poncz lub grzane wino), ale także do sosów lub deserów.