

-
Herbata według zawartych ziół
- Ginkgo biloba - Miłorząb dwuklapowy
- Herbata bambusowa
- Herbata jaśminowa
- Herbata lipowa
- Herbata malinowa
- Herbata z dziurawca
- Herbata z konopi
- Herbata z kopru włoskiego
- Herbata z melisą
- Herbata z miętą
- Herbata z owoców dzikiej róży
- Herbata z pokrzywy
- Herbata z przywrotnika pospolitego
- Herbata z rokitnikiem
- Herbata z rumiankiem
- Herbata z szałwii
- Herbaty imbirowe
- Herbaty Moringa
- Herbaty Tulsi
- Kolcowój chiński - Goji
- Niebieska herbata z Klitorii
Potrzebujesz porady?

Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Herbata zielona Gunpowder
Gundpowder lub proch strzelniczy jest znany każdemu, kto kiedykolwiek odwiedził herbaciarnię lub podróżował po Azji. Starannie uformowane małe kuleczki zielonej herbaty, po zalaniu ciepłą wodą, pięknie się rozwiną i wydzielą słodko-gorzki smak i naturalny, czasem lekko dymny zapach. Gunpowder… cały opis
Z czasopisma o herbacie
- 3. Jak radzić sobie ze stresem raz na zawsze
- 4. Dlaczego warto wybrać sypaną herbatę a nie w saszetkach

GUNPOWDER ŚWIĄTYNIA NIEBA - zielona herbata

CHINA GUNPOWDER SUPER - zielona herbata

CHINA GUNPOWDER - zielona herbata

CHINA GUNPOWDER GOLDEN TEMPLE - zielona herbata

ANANAS Z MATCHA - zielona herbata

TUAREG PREMIUM - zielona herbata

CHINA GUNPOWDER 1st GRADE BIO - zielona herbata
Herbata zielona Gunpowder
Gundpowder lub proch strzelniczy jest znany każdemu, kto kiedykolwiek odwiedził herbaciarnię lub podróżował po Azji. Starannie uformowane małe kuleczki zielonej herbaty, po zalaniu ciepłą wodą, pięknie się rozwiną i wydzielą słodko-gorzki smak i naturalny, czasem lekko dymny zapach. Gunpowder pokochają wszyscy ci, którzy potrzebują dużej ilości energii, ponieważ zawiera dużą ilość teiny.
Zwykle rośliny herbaty do produkcji Gunpowderu sadzi się w chińskiej prowincji Zhejiang. Pagórkowaty krajobraz i wyjątkowy mikroklimat nadają jej listkom unikalne cechy. Dlatego są traktowane z najwyższą ostrożnością - przy ręcznym zbieraniu i przetwarzaniu herbaty nie może dojść do kontaktu z substancjami aromatycznymi. Pracownicy i pracownice nie mogą palić, używać perfum, a nawet jeść pikantnych potraw. Po zwinięciu liście herbaty są prażone na dużych patelniach. Stąd też ich dymny aromat.