

-
Herbata według zawartych ziół
- Ginkgo biloba - Miłorząb dwuklapowy
- Herbata bambusowa
- Herbata jaśminowa
- Herbata lipowa
- Herbata malinowa
- Herbata z dziurawca
- Herbata z konopi
- Herbata z kopru włoskiego
- Herbata z melisą
- Herbata z miętą
- Herbata z owoców dzikiej róży
- Herbata z pokrzywy
- Herbata z przywrotnika pospolitego
- Herbata z rokitnikiem
- Herbata z rumiankiem
- Herbata z szałwii
- Herbaty imbirowe
- Herbaty Moringa
- Herbaty Tulsi
- Kolcowój chiński - Goji
- Niebieska herbata z Klitorii
Potrzebujesz porady?

Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Aromatyzowany pu erh
Aromatyzowany Pu Erh przynosi do pitnego reżimu zupełnie nowe doświadczenia i efekty. Jego typowy i wielu miłośników herbaty, trochę dziwny ziemisty smak jest dopełniony świerzą nutką owoców, pieprzną nutą przypraw i finezją ziół. W niektórych przypadkach doozdabiamy te herbaty paroma kroplami… cały opis

SHAPE TEA (HERBATA ODCHUDZAJĄCA) – mieszanka

PU ERH FITNESS

PU ERH ŻURAWINA

PU ERH MILK

PU ERH AKSAMITNY POCAŁUNEK

ZIMOWY PU ERH

PU ERH WIŚNIOWO-RUMOWY
Aromatyzowany pu erh
Aromatyzowany Pu Erh przynosi do pitnego reżimu zupełnie nowe doświadczenia i efekty. Jego typowy i wielu miłośników herbaty, trochę dziwny ziemisty smak jest dopełniony świerzą nutką owoców, pieprzną nutą przypraw i finezją ziół. W niektórych przypadkach doozdabiamy te herbaty paroma kroplami naturalnego aromatu. Dzięki temu uzyskana kompozycjia jest harmonijna a smak i zapach trwa dłużej.
Pu Erh może sączyć przez cały dzień, w formie gorącego i mrożonej. Spróbuj z niej przygotować popularną herbatę mrożoną. Otrzymasz doskonałego partnera na upalne gorące dni, do biura, po sporcie, a nawet na wakacjach.
PU ERH POTRZEBUJE WRZĄCEJ WODY
Przygotowanie herbaty typu Pu Erh nie różni się od przygotowania czarnej herbaty. Istotne jest, aby zalać liście herbaty wodą w temperaturze 100 ⁰C. Jeśli to możliwe, należy używać wody ze sprawdzonego źródła lub butelkowanej niegazowanej. Wysoka temperatura wypłucze wszystkie istotne substancje.Liście parzą się 3-5 minut w stosunku jednej łyżeczki na szklankę.
Pu Erhy można zalewać kilkakrotnie. Nie zapomnij o tym i sprawć, jak zmienia się smak i aromat przy każdym nowym nalewie.