

KUSZENIE WIŚNI - owocowa herbata
Dziewięciu z dziesięciu miłośników herbat wybiera Kuszenie wiśni. Poznaj harmonię owocu z czarnego bzu, rodzynki, wiśni i hibiskusa.
Skład
Hibiskus, Rodzynki, Czarny bez, Wiśnie 15%, Naturalny aromatNapar i smak herbaty
Innego niż wiśniowego smaku w tej herbacie po prostu nie może być. Zapach kwaśnych czerwonych jagód poczujesz natychmiast po otwarciu torebki i pozostanie on aż do ostatniego łyku. Napar Kuszenie wiśni jest przejrzysty i trochę inny niż czerwony. Smakuje przyjemnie i słodko i kwaśno, i tak naprawdę nie trzeba go słodzić cukrem lub miodem. Jest bardzo świeży, z posmakiem wiśni, która bardzo długo pozostaje na podniebieniu.
Nadaje się do picia w ciągu dnia, doskonale nadaje się dla małych dzieci, kobiet w ciąży i karmiących oraz wszystkich dorosłych i seniorów. Świetnie smakuje jako gorący napój, a w postaci mrożonej herbaty jest luksusowo orzeźwiający. W herbacie jest obecny hibiskus (kwiat chińskiej róży). Jest to bardzo zdrowa roślina, ale może uczulać, zatem muszą na niego uważać osoby z alergiami pokarmowymi.
Pochodzenie herbaty
Nasze herbaty są przygotowywane według własnych receptur, znikąd nie kopiowanych lub dystrybuowanych. Naszym celem jest oferowanie najwyższej jakości, Potrzebne surowce kupujemy od sprawdzonych, zaufanych dostawców z UE, którzy posiadają świadectwa gwarancyjne o jakości swoich surowców oraz wyniki analizy laboratoryjnej. Dlatego z pewnością możemy liczyć na wysoką jakość owoców jak również, na to że nie zawierają żadnych szkodliwych substancji. Ponadto owoce są bardzo delikatnie konserwowane przez liofilizację. Podczas liofilizacji zachowuje się do 90 procent witamin i nie ma ona wpływu na właściwości sensoryczne.
Wzór opakowania herbaty
Stała obudowa aluminiowa z zamkiem, która umożliwia powtórne zamykanie. Jakościowe opakowanie, które zachowuje charakter herbaty. Herbata zawsze w opakowaniu jest hermetycznie uszczelniona i odporna na wilgoć, światło i obce zapachy. Na te trzy rzeczy herbata jest szczególnie podatna i ma to ogromny wpływ na jakość gotowego napoju.
Przygotowanie herbaty
|
|
|
Sposób przygotowania
- Herbatę owocową zaparzyć wrzącą wodą (100 °C) w stosunku od 1,5 do 2 łyżeczki na 200-250 ml.
- Jeśli przygotowujemy napar w dzbanku trzeba wsypać dodatkową łyżeczkę na dzbanek.
- Czas naparu 8-10 minut (naczynie powinno być przykryte), a następnie odcedzić.

























Potrzebujesz porady?

4. 8.
Najlepsze akcesoria dla tego produktu
Szukasz inspiracji? Inni dokupili na przykład to:

LEŚNE OWOCE - owocowa herbata

UNIKALNE MANGO - owocowa herbata
