CYTRUSOWE WABIENIE - owocowa herbata
Pierwszą super wiadomością jest, że herbata Cytrusowe wabienie nie zawiera hibiskusa. I dlatego zupełnie bez ograniczeń mogą herbatę pić małe dzieci i kobiety w ciąży. Drugą miła wiadomością jest to, że Cytrusowe wabienie nie zawiera tein. Jest zatem doskonałym wyborem dla osób mających problemy ze snem. A trzecia super wiadomość ... Cytrusowe wabienie pokocha każde podniebienie!
Skład
Jabłko, Maliny, Kandyzowany ananas, Papaja (papaja, cukier), Rodzynki sułtanki, Rodzynki, Aromat cytrynowy 3%Napar i smak herbaty
Przyjrzyjcie się liściom herbaty Cytrusowe wabienie są one bardzo czerwone. Również napar jest pięknie karminowy. Smak czerwonych owoców na pewno rozpoznasz! Słodkie i soczyste maliny towarzyszą ananasowi i papai. Kompozycję dopełniają delikatne jabłka. Herbatę może przygotować zarówno na gorąco i jako mrożoną. Podaje się i smakuje w każdym sezonie.
Pochodzenie herbaty
Najważniejsza jest absolutna czystość składników, odpowiednia konserwacja, nieszkodliwość dla zdrowia. Owoc, który jest zawarty w Cytrusowym wabieniu, spełnia wszystkie nasze najwyższe wymagania w kierunku jakości. Kupujemy go u sprawdzonego dostawcy UE, który zaszczyca się nie tylko liczbą świadectw jakości, ale także przyjaznym podejściem. Owoce dla naszej liście herbaty są zbierane zawsze dojrzałe. Przed konserwacją ostrożnie kroimy je na duże kawałki. Zepsute lub w inny sposób uszkodzone części odrzucamy. Owoce utrwala się liofilizacją. Jest to skomplikowany, kosztowny proces, podczas którego owoce są niskim ciśnieniem zamrożone aż do -80 ° C Sublimacją owoc jest pozbawiony wody, a tym samym zachowuje wszystkie właściwości sensoryczne. Po wlaniu ciepłej wody, pachnie i smakuje szczególnie świeżo. Dla dłużej trwającego smaku herbaty, należy dodać do mieszanki kilka kropli naturalnych środków aromatyzujących. Nie powoduje zgagi, niestrawności lub kwasowości organizmu.
Wzór opakowania herbaty
Stała obudowa aluminiowa z zamkiem, która umożliwia powtórne zamykanie. Jakościowe opakowanie, które zachowuje charakter herbaty. Herbata zawsze w opakowaniu jest hermetycznie uszczelniona i odporna na wilgoć, światło i obce zapachy. Na te trzy rzeczy herbata jest szczególnie podatna i ma to ogromny wpływ na jakość gotowego napoju.
Przygotowanie herbaty
100 °C | 8-10 minut | 1,5-2 łyżeczki do 200 - 250 ml |
Sposób przygotowania
- Herbatę zaparz gorącą wodą o temperaturze 100 °C w stosunku 1,5 – 2 łyżeczki na 200-250 ml wody.
- Do dzbanka, dodaj 1 łyżeczkę więcej.
- Po 8 - 10 minutach (przykryć) odcedź.
Potrzebujesz porady?
Wartość energetyczna: | 11 kJ / 3 kcal |
Tłuszcze: | 0 g |
z tego nasycone: | 0 g |
Sacharydy: | 0.7 g |
z tego cukry: | 0.7 g |
Białka: | 0 g |
Sól: | 0 g |
26. 3.